Etkoleiri

SEINÄJOKI 14.6.2019

Tällä kertaa SM-kisojen etkoleiri järjestetään keskellä aitoa maalaisidylliä Siirilän tilalla: http://www.siirilanelainmaailma.com/esittely.html
Paikka sijaitsee noin 4,5 kilometrin päässä Seinäjoki Areenasta.

LEIRIN JOHTAJAN PUHELINNUMERO ON 040 7363074/Heidi B-V

Leirin hinta on 40 euroa ja siihen sisältyy:

– toimintaa koko päiväksi
– varustepajailua
– keppareilla ratsastusta
– leirikisat
– lämmin päiväruoka
– välipala
– tutustuminen Siirilän eläinmaailmaan: http://www.siirilanelainmaailma.com/elaimet.html

Mikäli sää on huono, käytämme tilan ratsastusmaneesia. Hyvällä säällä ratsastamme ulkokentällä ja teemme maastolenkkejä tilan lähiympäristössä.

Ikäraja leirille on 10 vuotta. Nuoremmat voivat osallistua, mikäli hänellä on mukana huoltaja (tervetuloa talkoolaiseksi!) tai esim. vanhempi sisarus. Huoltajalta ei peritä leirimaksua.

Jos tarvitset kimppakyydin Seinäjoen matkakeskukselta tai kisojen yhteismajoituspaikasta Siirilän tilalle (Siiriläntie 3) tai leirin päättyessä toiseen suuntaan, muista laittaa rasti ruutuun kun ilmoittaudut. Kimppakyydin hinta on 3 e/matka.


ILMOITTAUDU MUKAAN LEIRILLE TÄSTÄ.


Leiriohjelma

9.00 Leirin avaus: Kokoonnutaan tilan päärakennuksen eteen nimenhuutoon. Pienryhmien (noin 10 henkeä ryhmässä) vetäjät ottavat haltuunsa omat ryhmänsä. Leiriläiset saavat leirirannekkeet.

Pienryhmät jakaantuvat leirin eri toimintapisteisiin. Kaikki ryhmät käyvät päivän aikana vuorotellen kaikissa toimintapisteissä.

1. Varuste- ja ompelutyöpaja
2. Maastorata
3. Esterata ja perusratsastus kentällä
4. Eläinpiha

11.00-12.30 Lounas. Herkullista ja tuoksuvaa kasvisruokaa ja tuoresalaattia, leipää, levitettä ja juomat (maito, piimä, vesi).

14.30 Kaikki ryhmät kokoontuvat ratsastuskentälle tai sadekelillä maneesiin, jossa tarjolla välipalaa.

14.30 – 16.00 Leirikisat

Leiriläisille järjestetään leirin lopuksi omat kisat, joihin ilmoittautuminen tapahtuu leiripäivän aikana. Luokat suunnitellaan sen mukaan, että kaikille leiriläisille löytyy varmasti sopivasti haastavia tai helppoja luokkia. Leirikisojen luokkiin ei ole erillistä osallistumismaksua, vaan kisat kuuluvat leirin hintaan.

Perjantain leirikisoihin voivat osallistua vain leiriläiset. Muut ovat tervetulleita yleisöksi (ei pääsylippuja, ilmainen).

16.00-17.00 Leiriläisten uloskirjaus: Jokaisen leiriläisen tulee ilmoittautua leirin päätteeksi leirin johtajalle, jotta tiedämme kaikkien olevan tallessa. Kukaan ei saa poistua kotiin/kaupungille/uimarannalle/kauppaan ilman, että on käynyt kirjautumassa ulos leiriltä!

Yöpyminen ei kuulu leirin hintaan, vaan se varataan ja maksetaan erikseen. VARAA MAJOITUS TÄÄLTÄ.

Lisää leiristä

PÄIVÄLEIRIOHJELMASTA HUOMIOITAVAA

Sisältää lounaan ja välipalan perjantaina

Mukaan voi ottaa omia eväitä, mutta niiden säilyttämistä varten ei ole tarjolla kylmäsäilytystilaa eikä kuumentamiseen mikroaaltouunia.

Huonolla säällä olemme maneesissa, hyvällä säällä ulkokentällä.

Tilalla on oikeita eläviä eläimiä. Eläinpölyä on siis ilmassa. Allergisten on syytä ottaa tämä huomioon.

Leiriläiset ovat koko päivän ajan omien pienryhmiensä vetäjien valvonnassa ja vastuulla eli poistuminen ilmoittamatta siitä ryhmän vetäjälle yhtään minnekään ei ole sallittua.

Leirin kesto on klo 9 – 17

Yöpyminen ei kuulu leirin hintaan, vaan se varataan ja maksetaan erikseen. VARAA MAJOITUS TÄÄLTÄ.

Leiriläiset jaetaan noin 10 hengen ryhmiin, jotka suorittavat eri toimintapisteet vuorotellen, noin tunnin kerrallaan.

Leirin johtaja ja muut täysi-ikäiset talkoolaiset ovat ensiapuvalmiudessa koko päivän ajan.


OHJEITA LEIRILÄISILLE

Mukaan oma keppari tai vaikka useampikin

Sään mukainen vaatetus ja liikkumiseen sopivat kengät

Jätä arvotavarat kotiin, jos suinkin mahdollista.

Syöminen on pakollista! Jos et syö leirin ruokaa, syöt omia ruokiasi. Syömättä ei saa olla. Ensiapuhenkilöstö on tarkoitettu sairastumisia ja loukkaantumisia varten, ei hoivailemaan nälästä johtuvia oireita (huono olo, päänsärky, vatsakipu jne.). Keppihevosratsastus kuluttaa todella paljon energiaa!

Pajamateriaalit ja lounas + välipala kuuluvat leirin hintaan.