Ilmoittautuminen

Keppihevosten SM-kilpailuissa on myös varsinaisten mestaruusluokkien lisäksi useita erilaisia kilpailuluokkia. Luokat ovat joko avoimia kaikille, tai niihin suoritetaan karsinta. Lisäksi kisoihin tulee pari avointa, matalaa esteluokkaa, joihin on ilmoittautuminen paikan päällä ja osallistumismaksu. Lue lisää luokista täältä.

Ilmoittautumisohje:

Ilmoittaudu niihin luokkiin, joissa haluaisit kisata. Vielä ei tarvitse miettiä luokkien aikatauluja ja päällekkäisyyksiä. Ilmoittautumisajan päätyttyä arvomme kilpailupaikat ja niille varasijan saaneet kaikkien kyseiseen luokkaan ilmoittautuneiden kesken.

Karsinnallisten luokkien (estemestaruus, juniormestaruus, koulumestaruus, kür, näyttelyt) ilmoittautuminen tapahtuu Karsinnat-sivun ohjeiden mukaisesti. Vain karsinnoista läpipäässeet pääsevät kilpailemaan näihin luokkiin SM-kilpailuissa.

Kisamaksu on 15€, joka sisältää myös sisäänpääsyn kisoihin. Mikäli onni suosii ja pääset useampaan luokkaan, lähtömaksu on silti 15€/luokka, eikä pääsymaksun osuutta hyvitetä. Siis: 1 luokka 15 euroa, 2 luokkaa 30 euroa, 3 luokkaa 45 euroa jne.

Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsenille osallistumismaksu -20% eli 12 euroa per luokka.

Kilpailijat voivat ilmoittautua niin moneen luokkaan kuin haluavat, mutta kannattaa miettiä, kuinka moneen luokkaan pystyy todellisuudessa osallistumaan, ja kuinka monta osallistumismaksua pystyy maksamaan (15€/luokka). Monet luokista pyörivät yhtäaikaa eri kentillä ja mahdollisesti eri halleissakin. On kisaajan omalla vastuulla, ehtiikö hän jokaiselle suoritusvuorolleen. Jos menee tiukille, on ehkä reilumpaa luovuttaa se vähemmän kiinnostavan luokan osallistumisoikeus varasijalla olevalle, niin mahdollisimman moni mahtuu kisaamaan!

Ilmoittautuminen avoimiin luokkiin 1.3.-13.4.2019

Ilmoittautuminen tästä linkistä!

Lähtölistojen ja varasijojen arvonnan tulokset julkistetaan 15.4.2019