Ilmoittautuminen

Tällä sivulla pystyt ilmoittautumaan erilaisiin kilpailuihin liittyviin osa-alueisiin, kuten kisaajaksi, etkoleirille, majoitukseen ja talkoolaiseksi.

Ilmoittautuminen avoimiin- ja karsintaluokkiin on sulkeutunut. Kisoissa on kuitenkin 5 pientä esteluokkaa ja barrel racing Pikkuluokat-kentällä, joihin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Osallistumismaksu 5€. Lue lisää luokista täältä.

Ilmoittautuminen etkoleirille:

SM-kisojen virallinen etkoleiri järjestetään 14.6.2019 Siirilän tilalla. Päivän kestävä energinen leiri on täynnä toimintaa! Lisätietoa täällä!

Ilmoittautuminen leirille tästä linkistä!

Ilmoittautuminen majoitukseen:

Edullinen majoitus lähellä Seinäjoki Areenaa? Suomen Keppihevosharrastajat ry järjestää kisojen yhteyteen koulumajoituksen torstaista 13.6. sunnuntaihin 16.6.2019 Joupin koululla. Lisätietoa täällä!

Mikäli aiot yöpyä useamman yön, täytä jokaiselle yölle oma lomakkeensa.

Ilmoittautuminen Joupin koululle majoitukseen TO-PE

Ilmoittautuminen Joupin koululle majoitukseen PE-LA

Ilmoittautuminen Joupin koululle  majoitukseen LA-SU

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi:

Talkoolaiseksi avustamaan kisajärjestelyissä? Apua tarvitaan ja sitä vastaan tarjoamme erilaisia etuuksia. Lisätietoa täällä!

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi tästä linkistä!

Ilmoittautuminen kilpailuluokkiin:

Ilmoittaudu niihin luokkiin, joissa haluaisit kisata. Vielä ei tarvitse miettiä luokkien aikatauluja ja päällekkäisyyksiä. Ilmoittautumisajan päätyttyä arvomme kilpailupaikat ja niille varasijan saaneet kaikkien kyseiseen luokkaan ilmoittautuneiden kesken.

Karsinnallisten luokkien (estemestaruus, juniormestaruus, koulumestaruus, kür, näyttelyt) ilmoittautuminen tapahtuu Karsinnat-sivun ohjeiden mukaisesti. Vain karsinnoista läpipäässeet pääsevät kilpailemaan näihin luokkiin SM-kilpailuissa.

Kisamaksu on 15€, joka sisältää myös sisäänpääsyn kisoihin. Mikäli onni suosii ja pääset useampaan luokkaan, lähtömaksu on silti 15€/luokka, eikä pääsymaksun osuutta hyvitetä. Siis: 1 luokka 15 euroa, 2 luokkaa 30 euroa, 3 luokkaa 45 euroa jne.

Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsenille osallistumismaksu -20% eli 12 euroa per luokka.

Kilpailijat voivat ilmoittautua niin moneen luokkaan kuin haluavat, mutta kannattaa miettiä, kuinka moneen luokkaan pystyy todellisuudessa osallistumaan, ja kuinka monta osallistumismaksua pystyy maksamaan (15€/luokka). Monet luokista pyörivät yhtäaikaa eri kentillä ja mahdollisesti eri halleissakin. On kisaajan omalla vastuulla, ehtiikö hän jokaiselle suoritusvuorolleen. Jos menee tiukille, on ehkä reilumpaa luovuttaa se vähemmän kiinnostavan luokan osallistumisoikeus varasijalla olevalle, niin mahdollisimman moni mahtuu kisaamaan!

Ilmoittautuminen avoimiin luokkiin 1.3.-13.4.2019

Ilmoittautuminen tästä linkistä!

Lähtölistojen ja varasijojen arvonnan tulokset julkistetaan 15.4.2019