Katsojat

Katsojien liput tapahtumaan ovat maksullisia ja ne ostetaan Tiketin palvelusta. Kisapaikalle tultaessa on rannekkeenvaihto eli ostettu lippu vaihdetaan sisäänpääsyyn oikeuttavaan rannekkeeseen.

HUOM. Seisoma- ja istumapaikkalipulla pääsee molemmilla samalla tavalla liikkumaan vapaasti koko kisojen alueella ja katsomoissa. Tiketissä myynnissä olevat liput ovat siis kaikki samanlaisia keskenään lipun nimeen katsomatta!

Lipun hinta on etukäteen ostettuna 10 euroa + Tiketin palvelumaksu 1,50 euroa. Ovelta ostettuna lipun hinta on 15 euroa.

Perhelippu mahdollistaa koko perheen tulon kisoihin edullisesti. Perhelippu sisältää 2 yli 25v + 1-3 alle 15v pääsyn kisoihin yhteishintaan 40€. Perhelipun pystyy ostamaan vain ovelta. 

Lipunmyynti Tiketissä aukeaa 1.3.2019. Kisapaikan ovien auettua 15.6. klo 10 lippuja voi ostaa vain ovelta.

Katsojien sisäänpääsy on kello 10:00 alkaen.

Ovella tapahtuvaa lipunmyyntiä varten käytössämme on maksupäätteet,  mutta kannattaa ottaa mukaan myös käteistä. Myyntialueen myyntipöydistä vain harvoilla on mahdollisuutta korttimaksuun.

Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän yksi (1) henkilökohtainen avustaja pääsee sisään veloituksetta.

3-vuotiaat ja sitä nuoremmat veloituksetta maksavan huoltajan seurassa.

Pysäköinti

Seinäjoki Areenalta löytyy parkkitilaa 300 autolle. Pysäköinnin hinta on 3 e.