Muuta

Järjestäjät

Yhteydenotot sähköpostitse: keppihevostensm@gmail.com

Tapahtuman tuottajat: Nea Kuusisto, Ada Filppa, Heidi Boström-Vesola, Tiina Aikio 

Sponsorit: Silja Heikkilä (045-3277623), Vilma Virtanen

Sosiaalinen media: Vilma Virtanen

Kouluratsastus: Mari/Maikken

Esteratsastus: Kiia Kouvala, Sohvi

Näyttelyt: Rael Jarmas

Western riding: Vilma Virtanen

Myyntialue: Elviira Sarakoski, Sonja Hiisvirta

Karsinnat: Venla-Maria Uutela, Elsa Pirttimaa

Hostess for international visitors/kisaemäntä: Rosa Kirveskari (skyhdistys.international@gmail.com)

 

 Talkootöihin?

Keppihevosten SM-kisat 2019 on kaikkien aikojen suurin keppihevostapahtuma koko maailmassa. Paitsi tuhansia tunteja etukäteen tehtävää työtä, kisat vaativat neljänä päivänä 13.-16.6. aivan konkreettista käsillä ja jaloilla tehtävää työtä.

Arvoisa keppariharrastaja, arvoisa keppariharrastajan vanhempi/isovanhempi/kummi/muu vastaava aikuinen, kisojen toteuttamiseen tarvitsemme teidän apuanne!

ILMOITTAUDU TALKOOTÖIHIN TÄSTÄ

Valitse yksi tai useampi talkootehtävä, jota voisit hoitaa to 13.6. – su 16.6.2019 välillä. Lyhytkin pätkä on suuri apu ja otetaan kiitollisena vastaan!

Talkootyöstä ei nimensä mukaisesti makseta palkkaa. Kulut tietenkin korvataan kuitteja vastaan. Vähintään 6 tuntia päivässä talkootyötä tekeville voimme tarjota koulumajoituksen ja lämpimän ruuan maksutta. Talkoolaisille on varattu rannekkeet, joilla pääsee sisälle Areenalle lauantaina. Siis myös perjantaina talkoilleet pääsevät rannekkeella seuraavana päivänä kisapaikalle, jossa onkin lisää talkootehtäviä tarjolla!

Jokaisen talkoolaiseksi tulevan pitää täyttää oma ilmoittautumislomake. Jos haluat vain muuttaa tietoja, peruuta aiempi ilmoittautuminen ja tee tilalle kokonaan uusi oikeilla tiedoilla.

HUOM. Kisojen ensiapu ja järjestyksenvalvonta toteutetaan ammattimaisesti, mutta riittävän koulutuksen saaneet ensiaputaitoiset sekä kortilliset järjestyksenvalvojat ovat halutessaan tervetulleita mukaan tiimiin. EA- ja JV-asioissa ota vielä erikseen sähköpostilla yhteyttä keppihevostensm@gmail.com.